Ponta: Am sesizat Departamentul de Luptă Antifraudă pentru grave deficienţe în utilizarea banilor UE

Postat la 24 august 2012 9 afişări

Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) a fost sesizat în urma unei înştiinţări referitoare la "grave deficienţe" semnalate în derularea a trei proiecte cu finanţare europeană în Bistriţa-Năsăud şi Alba, proiecte din Programul Operaţional Sectorial de Mediu, a declarat, joi, premierul Victor Ponta.

"O consecinţă negativă se referă la Programul Operaţional Sectorial Mediu, unde am primit o înştiinţare oficială referitoare la grave deficienţe în desfăşurarea a trei proiecte. Două desfăşurate de către Consiliul Judeţean Bistriţa în 2009-2011: Reabilitarea şi închiderea depozitelor de deşeuri urbane şi unul desfăşurat în judeţul Alba: Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă în judeţul Alba. În toate cele trei proiecte Comisia Europeană a descoperit nereguli grave. Noi, evident, am informat, ministrul sesizează Direcţia de Luptă Antifraudă", a spus premierul. În opinia sa, ceea ce s-a făcut greşit în 2010 şi 2011 a fost sancţionat politic de electorat, dar trebuie să fie sancţionat şi penal.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ponta,
frauda,
fonduri europene
/actualitate/ponta-am-sesizat-departamentul-de-lupta-antifrauda-pentru-grave-deficiente-in-utilizarea-banilor-ue-9975756
9975756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.