Ponta: Accidente precum în Muntenegru se gestionează inclusiv de miniştri. Eu nu sunt ca Ceauşescu

Autor: Departamentul Social Postat la 26 iunie 2013 43 afişări

Premierul Ponta susţine că duminică la ora 19.30, când se afla la baschet, nimeni nu ştia de accidentul produs în Muntenegru şi precizează că Raed Arafat l-a sunat la 22.55 pentru a-i cere acordul de a folosi un avion militar, adăugând că nu vrea să fie ca Ceauşescu, comandantul suprem care ştie tot.

El a explicat că, în astfel de situaţii, problemele sunt abordate inclusiv de către miniştrii cu atribuţii, iar subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, l-a contactat telefonic în primul rând deoarece avea nevoie de acordul instituţional şi legal pentru a folosi un avion militar.

"Eu nu sunt ca Ceauşescu, care din cinci în cinci minute era informat că plouă undeva. O ţară nu mai trebuie să funcţioneze ca pe vremea lui Ceauşescu sau în regimul Băsescu, când totul se decidea de către comandantul suprem care ştie tot, ci există şi ministere", a spus Ponta la RTV.

Premierul a adăugat că duminică la ora 22.55 nici ambasadorul României în Muntenegru nu ştia numărul exact al victimelor, ci doar că un autocar cu români a fost implicat într-un accident.

Toate stirile sunt pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
ACCIDENT,
/actualitate/ponta-accidente-precum-in-muntenegru-se-gestioneaza-inclusiv-de-ministri-eu-nu-sunt-ca-ceausescu-11024401
11024401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.