Ponta a găsit vinovatul pentru ordonanţa greşită a impozitării ASF: Proasta organizare a Guvernului

Postat la 17 iunie 2013 57 afişări

Premierul Victor Ponta spune că vina pentru publicarea în Monitorul Oficial al unui text greşit privind impozitarea sumelor compensatorii aparţine "proastei organizări a Guvernului", astfel că nu mai vorbeşte despre concedierea vreunei persoane, adăugând că Finanţele au propus impozitarea tuturor.

Ponta a găsit vinovatul pentru ordonanţa greşită a impozitării ASF: Proasta organizare a Guvernului

 "Am descoperit, e ca "Într-o scrisoare pierdută". Ministerul de Finanţe a venit cu o variantă în şedinţa de guvern, varianta cu toţi la un loc - şi aici e opinia destul de conservatoare, ca să zic aşa, şi a domnului Voinea, şi a domnului Gherghina, când se poate să punem taxe, punem cât mai multe - noi în şedinţa de guvern am modificat, eu am venit cu un alt text, după care însă a plecat textul iniţial", a spus Ponta la RTV.

Întrebat cine este de vină pentru acest fapt, Ponta a răspuns: "Proasta organizare a Guvernului".

El a adăugat că a luat măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple, fără să mai vorbească însă despre o concediere a persoanei vinovate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-a-gasit-vinovatul-pentru-ordonanta-gresita-a-impozitarii-asf-proasta-organizare-a-guvernului-10976052
10976052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.