Ponta a cerut FMI să constate încălcarea angajamentelor luate de România

Postat la 07 octombrie 2011 6 afişări

Liderul PSD, Victor Ponta, i-a cerut lui Jeffrey Franks să constate încălcarea angajamentelor luate de România faţă de FMI privind restructurarea companiilor cu capital de stat, în condiţiile în care, pe de o parte, sunt concediaţi oameni, iar pe de altă parte sunt angajaţi directori membri ai UNPR.

"Am adresat, vineri, o scrisoare lui Jeffrey Franks şi spre ştiinţă premierului Boc despre situaţia punctuală din Gorj, în societăţile cu capital de stat în care se fac disponibilizări. La Rovinari 800 de persoane au fost trimise în şomaj, dar s-au creat funcţii de director pentru cei de la UNPR. Acest gen de semnal, că dai mulţi oameni afară, dar faci funcţii de conducere politice în societăţi cu capital de stat, reflectă nemulţumiri. De ce pentru unii de la UNPR se fac funcţii de director, iar dacă eşti om simplu ai parte de disponibilizări?", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, preşedintele PSD, Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
FMI,
încălcarea angajamentelor
/actualitate/ponta-a-cerut-fmi-sa-constate-incalcarea-angajamentelor-luate-de-romania-8845570
8845570
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.