Politistii reduc activitatea, nu mai participa la audieri in dosarele penale, nu mai dau amenzi

Postat la 15 septembrie 2010 9 afişări

Politistii isi reduc activitatea, incepand de luni nu mai participa la audieri in dosarele penale, nu mai dau amenzi, nu mai dirijeaza circulatia, a declarat miercuri, presedintele Sindicatul National al Politistilor si Personalului Constractual (SNPPC), Marian Gruia.

Liderul politistilor a declarat ca politistii isi vor limita activitatea la 75 la suta, pentru ca sunt platiti doar 75 la suta. Membrii din teritoriu au cerut chiar intreruperea totala a activitatii.

"Din 20 septembrie anumite activitati vor fi reduse. Politistii vor merge in teren, dar vor sta in puncte fixe, nu vor actiona decat la apelurile de urgenta 112. Politia rutiera nu va mai dirija circulatia, nu va mai da amenzi, ci doar avertismente, nu vor mai face audieri in dosarele penale. Protestul nostru este similar cu cel al magistratilor. Avertizam autoritatile sa nu faca presiuni la adresa noastra ca s-ar putea sa se trezeasca cu o revolta fara precedent", a spus Gruia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
politisti,
reducere,
salarii,
amenzi
/actualitate/politistii-reduc-activitatea-nu-mai-participa-la-audieri-in-dosarele-penale-nu-mai-dau-amenzi-7249435
7249435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.