Poliţiştii au descoperit nereguli la cluburi, terase, baruri, restaurante şi săli de jocuri

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 septembrie 2020 68 afişări

Poliţiştii au descoperit nereguli la cluburi, terase, baruri, restaurante şi săli de jocuri

Poliţiştii din Capitală au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri, restaurante şi săli de jocuri şi pariuri sportive, fiind aplicate amenzi de aproximativ  103.000 de lei şi confiscată suma de peste 6.200 de lei, iar la o terasă au fost confiscate 3.200 de sticle de băuturi. 

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au desfăşurat sâmbătă o acţiune în vederea verificării respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, precum şi pentru respectarea altor acte normative în vigoare.

În urma acţiunii ce a vizat peste 40 de societăţi comerciale din Municipiul Bucureşti, echipele de control au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare de totală de aproximativ 103.000 de lei şi au confiscat suma de 6.200 de lei de la o firmă din sectorul 5 care nu respecta legislaţia privind utilizarea caselor de marcat.

La o terasă din sectorul 3, poliţiştii au constatat că localul funcţionează fără nicio autorizare din partea organelor competente, fiind descoperite şi alte nereguli, în acest sens fiind aplicate sancţiuni contravenţionale de aproximativ 17.000 de lei.

Totodată a fost dispusă ca măsură complementară de confiscare a întregii cantităţi de băuturi alcoolice şi non alcoolice găsite spre comercializare, respectiv 1.900 de sticle de băuturi alcoolice şi 1.300 de sticle de băuturi non alcoolice.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Capitalei au acţionat şi în pieţe, fiind purtate discuţii libere cu cetăţenii, prin care li s-a adus la cunoştiinţă faptul că purtarea măştii este obligatore în spaţiile închise dar şi în locurile aglomerate pentru preîntâmpinarea răspândirii virusului Covid 19. Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul specialiştilor din cadrul Direcţiei De Sănătate Publică – Bucureşti, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
controale,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.