Vladescu catre consilierii economici externi: Lasati aroganta si tratati antreprenorii in mod egal

Postat la 18 februarie 2010 6 afişări

Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a facut joi apel la consilierii economici externi ai Romaniei ca sa lase deoparte aroganta si sa trateze in mod egal toti intreprizatorii romani, pentru a ajuta la revigorarea exportului si scoaterea Romaniei din criza.

"Intreprinzatorii romani au nevoie de dumneavoastra, dar trebuie sa fiti deschisi catre ei. Sunteti cu totii ministri, dar sunteti ministri in slujba antreprenorilor romani. Intreprinzatorul roman nu e numai cel care vine la un hotel de cinci stele si va invita la masa si isi permite sa o plateasca, dar este si cel care vrea sa exporte de 10.000 de euro ceva si nu stie unde sa se duca sau pe cine sa intrebe", a spus Vladescu, in cadrul celei de-a sasea reuniuni a consilierilor economici din reprezentantele economice din strainatate ale Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/vladescu-catre-consilierii-economici-externi-lasati-aroganta-si-tratati-antreprenorii-in-mod-egal-5548153
5548153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.