Videanu: Subventiile nu vor mai fi acordate pentru a intretine pierderile si nemunca

Postat la 07 mai 2010 12 afişări

Una dintre solutiile relansarii economiei este limitarea cheltuielilor publice inutile, precum subventiile in minerit si agricultura, care nu produc efecte in economie si a caror alocare trebuie regandita, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Economiei, Adriean Videanu.

"Cred ca ar trebui sa gasim solutii in alta parte, cred ca ar trebui sa limitam cheltuielile publice inutile, precum subventiile de tot genul care se dau absolut fara nici un fel de eficenta. Cred ca ar trebui analizata foarte atent aceasta zona a subventiilor. OK, le dam, dar sa vedem si care este efectul acordarii lor. Toare aceste ajutoare trebuie restructurate, Romania nu si le mai poate permite", a afirmat Videanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Videanu,
subventii,
pierderi,
nemunca,
masuri
/actualitate/politic/videanu-subventiile-nu-vor-mai-fi-acordate-pentru-a-intretine-pierderile-si-nemunca-6098812
6098812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.