Videanu: Sprijinim insuficient mediul de afaceri

Postat la 18 februarie 2010 12 afişări

Misiunile diplomatice ale Romaniei din strainatate au sprijinit insuficient mediul de afaceri pana acum, dar acest lucru trebuie sa se schimbe, iar fiecare reprezentanta economica din afara tarii va trebui sa devina un "incubator de afaceri", a declarat joi ministrul Economiei, Adriean Videanu.

"Avem foarte multe de corectat, precum dialogul insuficient cu mediul de afaceri sau insuficiente studii de piata, insuficiente actiuni de gasire de noi oportunitati. (...) Misiunile economice din afara tarii trebuie sa devina incubatoare de afaceri", a spus Videanu, in deschiderea unei reuniuni a consilierilor economici din reprezentantele economice din strainatate ale Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/videanu-sprijinim-insuficient-mediul-de-afaceri-5548295
5548295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.