Videanu, despre averea sa: M-ar crede cineva sa spun ca nu am nici 2 milioane de euro?

Postat la 22 aprilie 2010 10 afişări

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, joi, la videochat-ul ziarului "Gandul", ca toata averea sa este cea din declaratia de avere şi ca nu are nici 2 milioane de euro, respingand informatiile vehiculate in presa ca ar avea 200 de milioane de euro.

"Toata averea mea este in declaratia de avere. (...) Afirm ca nu am nimic altceva decat ce este scris in declaratia de avere. Daca cineva, si este angajamentul meu public, poate demonstra ca am un leu in plus fata de ce este in declaratia de avere, donez tot ce se poate demonstra oricui din aceasta tara", a declarat Videanu la videochat-ul ziarului Gandul, la intrebarea cat i-a crescut averea in ultimii cinci ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Videanu,
declaratie,
avere,
presa,
Gandul
/actualitate/politic/videanu-despre-averea-sa-m-ar-crede-cineva-sa-spun-ca-nu-am-nici-2-milioane-de-euro-6018033
6018033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.