Videanu: Cel mai mare regret - ca nu au fost create cele doua societati energetice nationale

Postat la 03 septembrie 2010 23 afişări

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a declarat ca cel mai mare regret pe care-l are este ca nu a reuşit sa infiinteze la termen societatile energetice nationale, iar cea mai mare realizare este faptul ca 2.000 MW de energie regenerabila au avizul de racordare la reteaua electrica.

"Sunt convins ca am facut si erori, pe care o sa mi le spuneti dumneavostra si eu o sa le recunosc. Regretul cel mai mare este ca nu am reusit sa infiintam la termenul propus cele doua societati energetice, dar nimeni nu poate lua nimanui dreptul constitutional de a apela la justitie. (...) Cea mai mare realizare a fost constructia a 2.000 MW in energii regenerabile, cu contracte de racordare", a declarat, vineri, Videanu, intr-o conferinta de presa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Videanu,
remaniere,
Guvern,
regrete
/actualitate/politic/videanu-cel-mai-mare-regret-ca-nu-au-fost-create-cele-doua-societati-energetice-nationale-7098095
7098095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.