Videanu - Boc sa aleaga: premier sau presedinte de partid. Cum se joaca sefia PDL

Postat la 04 februarie 2011 8 afişări

Adriean Videanu vorbeste la INTERVIURILE GANDUL despre "cursa electorala" din interiorul PDL. Fostul ministru nu se declara a fi de partea cuiva, dar sustine schimbarea sistemului din partid, presedintele formatiunii sa nu mai fie si premier. "In aceasta perioada sa se separe cele doua", sustine Videanu.

Intrebat daca asta inseamna ca Emil Boc ar trebui sa se retraga de la sefia partidului, daca vrea sa-si duca in continuare mandatul de prim-ministru, Videanu raspunde: "Nu neaparat. Ar putea sa ramana chiar presedintele partidului". Fostul ministru vorbeste si despre Codul Muncii, care trebuie "flexibilizat", unul din motive, dat de "angajatorul" Videanu, fiind si "oameni care nu-si fac treaba, mai chiulesc, mai iau o tuiculita la prima ora a diminetii ca sa se incalzeasca". In fine, puteti afla si cum oficialul face apel la romani sa consume produse autohtone, declarandu-se un fan al merelor romanesti din piata Domenii, "pe care le cumpara sotia".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
videanu,
partid,
pdl,
boc
/actualitate/politic/videanu-boc-sa-aleaga-premier-sau-presedinte-de-partid-cum-se-joaca-sefia-pdl-7949214
7949214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.