Verde-nrourat: PDL renunta la portocaliu si trece la culori de camuflaj. Primul candidat fara sigla

Postat la 03 decembrie 2010 31 afişări

Constienti de imaginea negativa pe care o au in randul electoratului, democrat-liberalii incep testarea pietei pentru rebranduirea din temelii. Incet-incet, culoarea simbol - portocaliul - este eliminata de pe afisele electorale, in timp ce candidatii sunt prezentati ca neavand nicio legatura directa cu PDL.

Prabusit in increderea electoratului, avand in spate sondaje care indica mi-nime istorice si cu presiunea mentinerii majoritatii in Parlament, PDL trece la tactica partidelor de nisa, renuntand la promovarea candidatilor prin simbolurile democrat-liberale.

In primul test electoral de dupa acumularea deficitului de imagine, PDL a adoptat strategia camuflarii propriului candidat, de pe afisele electorale dis-parand atat sigla, cat si sloganurile pedeliste.

S-a intamplat in colegiul numarul 3 din judetul Hunedoara (zona Hateg-Calan), acolo unde au loc alegeri partiale pentru postul de deputat ramas vacant in urma decesului parlamentarului Ioan Timis.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
candidat,
sigla,
culoare,
partid,
campanie
/actualitate/politic/verde-nrourat-pdl-renunta-la-portocaliu-si-trece-la-culori-de-camuflaj-primul-candidat-fara-sigla-7773909
7773909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.