Vanghelie: "Crezi ca-s indragostit de Geoana? Ce-i gagica? Da-l in ... mea!”

Postat la 17 februarie 2010 16 afişări

O inregistrare in care presedintele organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, ii critica pe cei care schimba taberele in PSD, a fost postata azi pe internet.

Marian Vanghelie a explicat, in urma cu putin timp, ca, desi l-a injurat pe Mircea Geoana, el este "un tip fair-play" cu acesta, spre deosebire de "unii, legati ca timbrul de scrisoare in campanie, care i-au cerut pe urma demisia.

"Niste lepre nenorocite. Tu crezi ca-s indragostit de Geoana? Ce-i gagica? Da-l in ... mea, ca are o gramada de defecte! Da' e vorba de cum te uiti tu in oglinda dimineata, intelegi? Cum, ma, zici una si pe urma "aoleo, voi sunteti mai tari, sunt maine cu voi!" Cum dracu, ma, frate, ma, io am fost vagabond pe bulevard, astia au fost la facultate si nu au invatat nimic, da-i dracu'! Da-i dracu' de idioti, pe cuvantul meu ca nu au invatat nici principiile elementare ale bunului simt! Niste lepre! Astia isi vand nevestele, asculta-ma ce spun, ca sa le dai o functie, iti da nevestele", a spus Vanghelie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Vanghelie,
Congres,
PSD,
Geoana,
alegeri,
sustinere
/actualitate/politic/vanghelie-crezi-ca-s-indragostit-de-geoana-ce-i-gagica-da-l-in-mea-5540461
5540461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.