Vanghelie a zburat la Washington: „Romania - si America - este tara tuturor posibilitatilor”

Postat la 18 ianuarie 2011 18 afişări

"E pacat de Dumnezeu. Este ziua asa de frumoasa si vreti sa stricati stirile cu...", le-a zis Marian Vanghelie jurnalistilor la plecarea in America, dupa ce unul dintre ei l-a rugat sa spuna cateva cuvinte in limba engleza.

"Haideti, va rog eu frumos. Cautati emisiunea lui Maruta si o sa vedeti. Vreti sa intrerupem discutia? Orice as spune... Nu vreau sa creez stire din chestia asta, e foarte clar", a continuat primarul de la 5. El va conduce o delegatie a PSD Bucuresti care, pana pe 21 ianuarie, se va afla la Washington, la invitatia fostului ambasador american Richard W. Carlson, vicepresedinte al Fundatiei pentru Apararea Democratiei din SUA. Vanghelie a aratat ca pleaca in SUA cu doua probleme: "Unu: mergem si venim cu experienta in care invatam si pe primarul general si pe primarii de sectoare ca banii nu se vor cheltui pe iarba, sa spunem cum trebuiesc cheltuiti banii. Doi: o sa-mi dati nota dupa perioada urmatoare, daca pot sau nu pot - vom aduce cativa investitori pentru parteneriate public-privat sa cream si locuri de munca, dar sa reusim sa demonstram ca se poate sa-i aducem pe oameni. Exceptand aceste intalniri, va fi intalnirea si la Departamentul de Stat... Celelalte, sindicate, congresmeni, sunt detalii pentru dumneavoastra, banuiesc. Substanta, banuiesc, poate fi Casa Alba si Departamentul de Stat".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Vanghelie,
plecare,
SUA,
engleza
/actualitate/politic/vanghelie-a-zburat-la-washington-romania-si-america-este-tara-tuturor-posibilitatilor-7898095
7898095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.