Ungurii au injumatatit echipa guvernamentala. Cum ar arata guvernul guvernul nostru?

Postat la 07 mai 2010 10 afişări

Prima masura anuntata de viitorul prim-ministru al Ungariei, Viktor Orban, care ar urma sa fie investit la finele lunii, a fost injumatatirea numarului de ministere.

Intr-o vreme in care in Romania se discuta de o remaniere guvernamentala si intr-o situatie in care se vede, practic, ca restructurarea sectorului public este infinit mai dificila decat se credea, nu ar fi o restrangere a aparatului administrativ central semnalul ca ceva se misca intr-o directie buna?

Cu o schema a Executivului oricum mai redusa decat a Romaniei, (care are 15 ministri cu portofolii si un vicepremier fara portofoliu) noul guvern de dreapta al Ungariei a considerat ca 12 ministere (plus alti trei ministri fara portofoliu) cat are in prezent Guvernul este deja prea mult.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Guvern,
Ungaria,
Romania,
remaniere,
ministri
/actualitate/politic/ungurii-au-injumatatit-echipa-guvernamentala-cum-ar-arata-guvernul-guvernul-nostru-6097791
6097791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.