Udrea: PDL da startul campaniei electorale, chiar daca aceasta incepe cu alegerile interne

Postat la 04 octombrie 2010 45 afişări

Ministrul Dezvoltarii şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminica, la Suceava, unde are loc sedinta in care va fi aleasa conducerea PDL Suceava, ca PDL da startul campaniei electorale, chiar daca aceasta incepe cu alegerile interne, care "strang echipa, fixeaza liderii si prioritatile".

"Tonul care se da azi la Suceava trebuie continuat. Dam startul campaniei electorale, chiar daca aceasta incepe cu alegerile interne, care strang echipa, fixeaza liderii si prioritatile. Guvernul Emil Boc face ce trebuie", a declarat Elena Udrea.

Ea le-a spus participantilor la sedinta Colegiului Judetean de Coordonare al PDL Suceava, la care sunt prezenti mai multi ministri, aproximativ o mie de delegati din organizatiile din judet si liderii organizatiilor PDL din judetele Moldovei, ca trebuie sa aiba curaj sa stea de vorba cu oamenii, sustinand ca tot ceea ce face PDL face "pentru a scoate Romania din criza".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Elena Udrea,
declaratii,
Suceava,
campanie
/actualitate/politic/udrea-pdl-da-startul-campaniei-electorale-chiar-daca-aceasta-incepe-cu-alegerile-interne-7444027
7444027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.