Udrea: Ii vom da afara pe cei care nu sunt competenti si n-au treaba in sectorul bugetar

Postat la 20 iunie 2010 7 afişări

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat duminica la ProTv ca spera ca taierile de pensii si salarii "sa fie pentru o perioada scurta, pana la sfarsitul anului", dar ca aceasta depinde de succesul masurilor propuse de Guvern, aratand ca nimeni nu poate da garantii.

Elena Udrea a mai spus ca, prin acordul cu FMI, Guvernul si-a asumat responsabilitatea de a scoate din sistemul bugetar 70.000 de angajati, dar pentru a asigura nivelul de salarii actual, ar trebui ca pana la sfarsitul anului sa iasa din sistemul bugetar 100.000 de angajati.

"Ii vom da afara pe cei care nu sunt competenti, nu au treaba in sectorul bugetar", a precizat Elena Udrea, care, intrebata pe ce criterii vor fi facute disponibilizarile, a dat ca exemplu ministerul pe care-l conduce, de unde au fost dati afara 158 de oameni.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udrea-ii-vom-da-afara-pe-cei-care-nu-sunt-competenti-si-n-au-treaba-in-sectorul-bugetar-6433221
6433221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.