Teo: "N-o sa-i ridic osanale lui Basescu"

Postat la 01 aprilie 2010 13 afişări

Decizia de a o propune pe Trandafir a fost luata in cerc foarte restrans, in urma cu o luna, liderii PD-L mirandu-se ei insisi de performanta de a-si tine gura atat timp. Informatia a circulat insa doar la nivelul a maximum cinci oameni.

Grijulii sa nu se afle de candidatul-bomba, pedelistii au aruncat deliberat pe piata numele celor trei ministri - Teodor Baconschi, Daniel Funeriu si Gabriel Sandu -, organizatia Sectorului 4 fiind pusa sa faca de ochii lumi o hartie oficiala si sa o trimita la partid.

Sustinerea lui Teo Trandafir a venit in urma studiilor sociologice care aratau ca un om de partid nu ar avea sanse sa bata intr-un colegiu controlat de primarul "ostil" din Sectorul 4, Cristian Popescu-Piedone, membru al PC. Sondajul comandat de PD-L arata o intentie de vot pentru Teo Trandafir de peste 70 la suta, urmata la mica distanta de Octavian Belu. Liliana Minca ar fi obtinut in jur de 30 la suta in sondajul PD-L.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Teo Trandafir,
candidatura,
deputat,
PDL,
reactii
/actualitate/politic/teo-n-o-sa-i-ridic-osanale-lui-basescu-5793131
5793131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.