Tariceanu: Romania continua sa se afunde intr-o criza economica cum nu s-a mai vazut

Postat la 07 mai 2010 5 afişări

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca presedintele Basescu si premierul Boc se vad ca "un fel de neprihaniti sositi pe scena politica romaneasca, care isi permit sa acuze pe altii", masurile anuntate fiind incorecte din punct de vedere economic, social si moral.

Sunt masuri incorecte atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere moral si social. Economic, pentru ca Guvernul ar fi trebuit de peste un an si patru luni sa incerce sa adopte masuri pentru limitarea efectelor crizei printr-o serie de parghii pe care le are la dispozitie pentru repornirea economiei. Alegerea facuta de presedinte si de actualul Executiv a fost una de asteptare in asa fel incat sa se produca efectul de antrenare al economiilor occidentale, ceea ce este inacceptabil", a spus Tariceanu.

El a precizat ca toate tarile din UE au adoptat propriile pachete de masuri pentru limitarea efectelor crizei si repornirea economiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Tariceanu,
criza,
economie,
recesiune,
masuri
/actualitate/politic/tariceanu-romania-continua-sa-se-afunde-intr-o-criza-economica-cum-nu-s-a-mai-vazut-6098785
6098785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.