Silvio Berlusconi isi recunoaste infrangerea la "toate temele" referendumului din Italia

Postat la 14 iunie 2011 9 afişări

Premierul italian, Silvio Berlusconi, si-a recunoscut luni infrangerea in cazul "tuturor temelor" de la referendumul organizat duminica si luni, la care italienii au respins revenirea la energia nucleara, privatizarea apei si imunitatea sa juridica.

"Pare clar ca vointa italienilor este neta in privinta tuturor temelor supuse votului", a declarat Il Cavaliere intr-un comunicat al serviciilor sale. Potrivit rezultatelor inca partiale ale Ministerului de Interne, majoritatea zdrobitoare a italienilor, intre 95 si 96 la suta, au votat in favoarea referendumului, pentru abrogarea legilor Guvernului lui Berlusconi in aceste domenii. El a apreciat ca "Guvernul si Parlamentul au datoria sa accepte pe deplin raspunsurile date la referendum" privind energia nucleara, imunitatea sa juridica si privatizarea apei (administrare si tarife).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
italia,
berlusconi,
referendum
/actualitate/politic/silvio-berlusconi-isi-recunoaste-infrangerea-la-toate-temele-referendumului-din-italia-8339663
8339663
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.