Seicul stie adevarul

Postat la 09 august 2010 4 afişări

Liderul miscarii siite libanze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a acuzat Israelul de asasinarea fostului premier libanez Rafic Hariri, anuntand ca va prezenta, in curand, “elemente” in acest sens, care vor ajuta ancheta efectuata de un tribunal ONU.

"Intr-o conferinta de presa, la 9 august, voi prezenta elemente care vor dezvalui piste importante la nivelul anchetei in vederea aflarii adevarului", a spus Nasrallah. Liderul Hezbollah a criticat frecvent faptul ca ancheta internationala efectuata de Tribunalul special pentru Liban (TSL, sub egida ONU) nu a abordat niciodata, in opinia sa, o pista israeliana in asasinarea lui Hariri, fost premier si milionar, ucis intr-un atentat cu o camioneta-capcana.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
liban,
Rafic Hariri,
Hassan Nasrallah
/actualitate/politic/seicul-stie-adevarul-6795890
6795890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.