Sa lasam tinerii sa preia conducerea

Postat la 06 noiembrie 2010 12 afişări

Rotatia cadrelor la varful conducerii PDL va insemna disparitia de pe prima scena a lui Theodor Stolojan, in acest moment prim-vicepresedinte al formatiunii, alaturi de Adriean Videanu.

Stolojan a anuntat ca nu va candida la niciuna dintre functiile de conducere din partid cu prilejul alegerilor interne, preferand sa lase locul tinerilor, in acord cu o solicitare mai veche a presedintelui Traian Basescu, patriarhul din umbra al democrat-liberalilor.

Unul dintre acesti "tineri" ar putea fi, dupa cum a anuntat Elena Udrea (lider cu greutate in PDL si ale carei mesaje sunt interpretate aproape reflex drept exprimand ideile lui Traian Basescu), Gheorghe Falca, primarul Aradului si finul presedintelui Basescu. Deja declaratia Elenei Udrea a aprins insa spiritele in PDL, dupa ce fostul ministru de justitie Monica Macovei a recomandat ca Falca sa isi rezolve problemele din justitie - si sa nu mai ceara amanari ale termenelor, dupa modelul Adrian Nastase - si abia apoi sa umble dupa functii in partid.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
partide,
PDL,
Stolojan,
Udrea,
Falca,
tineri
/actualitate/politic/sa-lasam-tinerii-sa-preia-conducerea-7695874
7695874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.