Referendumul pentru Bucuresti: in sfarsit niste intrebari serioase

Autor: Mihai Mitrica Postat la 15 mai 2011 16 afişări

Liderii partidelor din Consiliul General al Municipiului Bucuresti au stabilit, in sfarsit, reducerea numarului de intrebari pe buletinele de vot de la referendumul local de la sapte la patru si data de 26 iunie pentru organizarea acestuia.

Cele patru intrebari aprobate pentru a aparea pe buletinele de vot la referendumul local din Bucuresti sunt: "Sunteti de acord cu desfiintarea consiliilor locale de sector?"; "Sunteti de acord ca primarii de sector sa fie alesi de CGMB?"; "Sunteti de acord sa fie consilierii alesi prin vot uninominal?" si "Sunteti de acord sa existe buget unic la nivelul Capitalei?".

CGMB hotarase, in 13 aprilie, ca referendumul local privind Legea Capitalei sa fie organizat in 19 iunie, cu sapte intrebari inscrise pe buletine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Bucuresti,
referendum,
CGMB,
vot,
intrebari,
primarie
/actualitate/politic/referendumul-pentru-bucuresti-in-sfarsit-niste-intrebari-serioase-8266988
8266988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.