Razboi intre PDL si PSD: cine sunt nasii politici ai retelelor de la frontiera

Postat la 09 februarie 2011 17 afişări

Pesedistii ii acuza pe democrat-liberali ca la ei ajung banii obtinuti din spagi la vama. Democrat-liberalii sustin ca pesedistii iau partea leului la vami. Principala tinta a PSD este Gheorghe Flutur, care, din postura sa de sef al Consiliului Judetean Suceava, ar fi varful piramidei lotului Siret.

Victor Ponta l-a atacat, ieri, dur pe Flutur, dar si pe Gheorghe Falca (Arad) sau Constantin Ostaficiuc (Timis), la care ar ajunge banii negri colectati din vami. "Stim cu totii ce se-ntampla la vama. Cei de acolo sunt pusi de sefii de partid. Credeti ca la Suceava te pune cineva in functie fara acordul lui Flutur? Sau la Arad ori la Trimisoara, te pune cineva fara acordul lui Falca sau a lui Ostaficiuc? Dupa cum stie toata lumea, banii se strang la Bucuresti, la Blejnar si la ceilalti. Doar n-am descoperit acum apa calda si faptul ca pamantul e rotund", a declarat Ponta pentru gandul. In replica, Gheorghe Flutur i-a "avertizat" pe pesedistii "mai tineri" ca vor afla "mai multe informatii" despre cum primeste partidul lor bani din vami.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
PSD,
vama,
arestari,
interese
/actualitate/politic/razboi-intre-pdl-si-psd-cine-sunt-nasii-politici-ai-retelelor-de-la-frontiera-7966035
7966035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.