Raluca Turcan face apel la liberali: Opriti razboiul dintre PNL si PDL

Postat la 04 martie 2010 13 afişări

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan adreseaza un apel liberalilor, indemnandu-i sa opreaca razboiul dintre PNL si PDL, apreciind ca purtarea in continuare a acestei lupte va transforma PNL intr-un partid-kamikaze, care se indreapta de buna voie spre sinucidere.

In apelul adresat liberalilor si remis, joi, agentiei MEDIAFAX, Turcan le spune membrilor PNL ca se afla in fata unui Congres important pentru viitorul Partidului National Liberal, momentul in care aleg calea pe care va merge PNL in urmatorii 4-5 ani de zile, iar decizia lor va influenta intreaga dreapta politica romaneasca. Raluca Turcan aminteste ca sunt aproape 4 ani de zile de cand a inceput razboiul rece in Alianta D.A. si aproape 3 ani de zile de cand aceasta alianta s-a rupt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Raluca Turcan,
pace,
apel,
PDL,
PNL
/actualitate/politic/raluca-turcan-face-apel-la-liberali-opriti-razboiul-dintre-pnl-si-pdl-5714908
5714908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.