PSD, PNL si PC au iesit de la consultarile de la Cotroceni

Postat la 15 martie 2010 16 afişări

Reprezentantii PSD si PC au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor, la fel ca si delegatia PNL.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca formatiunea sa a parasit consultarile initiate de seful statului pe tema revizuirii Constitutiei, considerand ca, prin chemarea grupului independentilor, care nu reprezinta un partid parlamentar, presedintele Basescu nu a respectat invitatia facuta partidelor parlamentare.

SI reprezentantii PNL au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, organizate la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
consultari,
Constitutie,
modificari,
PSD,
PNL,
PC
/actualitate/politic/psd-pnl-si-pc-au-iesit-de-la-consultarile-de-la-cotroceni-5747210
5747210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.