Propunerile PSD: 13 ministere, 3 trepte de impozitare

Postat la 03 octombrie 2010 23 afişări

PSD propune o structura guvernamentala cu 13 ministere si patru ministri delegati, a anuntat presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase. Potrivit lui Nastase, cei patru ministri delegati ar urma sa coordoneze domeniile: fonduri europene, control, politici publice si dialog social.

Potrivit liderului PSD, aceasta structura de ministere "relativa" reprezinta de fapt "un mod de a organiza" proiectul de guvernare al PSD pe solutii, acestea fiind domeniile importante. PSD urmeaza sa anunte la 16 octombrie varianta proprie de program de guvernare pentru situatia in care ajunge la putere.

De asemenea, PSD lucreaza pentru programul de guvernare la o varianta de taxare a veniturilor in trei trepte, veniturile lunare mai mici de 1.000 de lei urmand sa nu fie impozitate, iar cele de peste 12.000 lei urmand sa fie impozitate cu 35%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/propunerile-psd-13-ministere-3-trepte-de-impozitare-7441294
7441294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.