Programul "Ajutati Guvernul". Donatii pentru buget. Cat dau ministrii Udrea, Vladescu, Oprea, Baconschi, Seitan

Postat la 18 iunie 2010 13 afişări

De cateva zile, orice roman poate dona bani pentru bugetul statului. Ordinul ministrului Finantelor denumit "Precizari privind modul de incasare a fondurilor banesti primite sub forma de donatii pentru diminuarea efectelor crizei economice" a fost publicat recent in Monitorul Oficial.

Primul care si-a virat salariul aferent lunii mai, in valoare de 6.702 lei, in fondul de solidaritate, deschis la Trezoreria Municipiului Bucuresti, a fost presedintele Traian Basescu.

Ministrii contactati de Gandul nu par insa atat de hotarati sa renunte la o parte din venituri. Cel mai iritat a parut seful diplomatiei romane, ministrul Theodor Baconschi, care a tinut sa ne precizeze ca are abia al 47-lea salariu ca marime in ministerul pe care il conduce. "Nu mi se pare relevanta intrebarea. Am al 47-lea salariu, ca marime, din Ministerul Afacerilor Externe. De salariul meu va incurcati?

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
fond,
solidaritate,
donatii,
criza,
Finante
/actualitate/politic/programul-ajutati-guvernul-donatii-pentru-buget-cat-dau-ministrii-udrea-vladescu-oprea-baconschi-seitan-6429127
6429127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.