Presedintele kirgiz s-a refugiat intr-un oras din sudul tarii

Postat la 08 aprilie 2010 14 afişări

Presedintele kirgiz, Kurmanbek Bakiev, s-a refugiat in orasul Os, din sudul tarii, dupa ce manifestantii au preluat controlul sediilor presedintiei si Parlamentului la Biskek, in urma unor confruntari violente cu politia, a declarat un membru al Ministerului Apararii.

Bakiev a plecat la Os, la insistenta unor ministri-cheie si a unor oficiali din cadrul serviciilor sale de securitate", a precizat un membru al Ministerului Apararii, informatie confirmata de municipalitatea Os.

Bakiev, in varsta de 60 de ani, a carui plecare era solicitata de opozitie, a parasit la ora locala 20.00 (17.00, ora Romaniei) aeroportul Manas, din nordul capitalei Biskek, la bordul unui mic avion in care "au urcat maxim cinci persoane", declarase anterior un oficial aeroportuar, care nu cunostea in acel moment destinatia aparatului de zbor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
presedinte,
kirgiz,
Kurmanbek Bakiev
/actualitate/politic/presedintele-kirgiz-s-a-refugiat-intr-un-oras-din-sudul-tarii-5838215
5838215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.