Presa straina evoca posibilele consecinte ale remanierii asupra acordului Romaniei cu FMI

Postat la 03 septembrie 2010 8 afişări

Presa internationala relateaza despre remanierea guvernamentala din Romania, o "tara tinuta la perfuzii de FMI", evocand posibilele consecinte ale acestei masuri asupra acordului Fondul Monetar International.

Guvernul nepopular al Romaniei era agitat joi, dupa ce premierul a demis cinci ministri, iar cel al Economiei a afirmat ca vrea de asemenea sa renunte la functie, relateaza agentia Associated Press. Ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, cel care a avut un rol-cheie in negocierile cu FMI, a criticat demiterea sa ca fiind motivata politic.

Instabilitatea politica a afectat Romania in ultimul an inaintea alegerilor prezidentiale, castigate de Traian Basescu, noteaza AP, amintind ca Guvernul anterior al lui Emil Boc a cazut anul trecut, ceea ce a dus la suspendarea temporara a acordului cu Fondul Monetar International.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
economie,
efecte,
remaniere,
reactii,
presa
/actualitate/politic/presa-straina-evoca-posibilele-consecinte-ale-remanierii-asupra-acordului-romaniei-cu-fmi-7096869
7096869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.