Ponta: Vreau sa merg pe acelasi drum cu Nastase, Iliescu si Geoana

Postat la 20 februarie 2010 15 afişări

Vicepresedintele PSD Victor Ponta a afirmat, la Congresul extraordinar al partidului, in discursul de sustinere a candidaturii la presedinţia PSD, ca vrea sa mearga pe acelasi drum cu Adrian Nastase, cu Ion Iliescu dar si cu Mircea Geoanăa.

Ponta a afirmat ca isi propune, daca va castiga presedintia PSD, sa vindece ranile deschise in ultimele luni, dupa ce Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale.

El a spus ca, daca va castiga, isi doreste sa ii aiba alaturi si pe Adrian Nastase, si pe Ion Iliescu, dar si pe Mircea Geoana.

"Indiferent ca Mircea Geoana este contracandidatul meu acum, eu nu voi pune niciodata in pericol functia de presedinte al Senatului pentru PSD doar pentru razbunari interne. Nu vom mai face niciodata ca in 2006, cand am dat presedinţia Camerei Deputatilor liberalilor doar pentru ca ne-am batut intre noi", a afirmat Ponta.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
alegeri,
Victor Ponta,
PSD
/actualitate/politic/ponta-vreau-sa-merg-pe-acelasi-drum-cu-nastase-iliescu-si-geoana-5574115
5574115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.