Ponta: Demisia lui Boc - primul pas spre anticipate. Suntem deschişi pentru o formulă responsabilă

Postat la 06 februarie 2012 14 afişări

Liderul USL Victor Ponta a declarat, luni, că, prin demisia premierului Emil Boc, s-a făcut primul pas pentru declanşarea alegerilor anticipate, el precizând că opoziţia este deschisă să discute orice "formulă responsabilă".

"Suntem o corabie în derivă pe o mare extrem de agitată", a spus Ponta. El a precizat că USL doreşte declanşarea de alegeri parlamentare anticipate, dar că până atunci susţine "stabilitate şi echilibru". "Cred că putem face o tranziţie democratică", a apreciat Ponta. Liderul PSD a menţionat că, odată cu demisia lui Emil Boc, se intră în cele 60 de zile pentru dizolvarea Parlamentului în vederea alegerilor anticipate.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
demisie,
boc,
anticipate
/actualitate/politic/ponta-demisia-lui-boc-primul-pas-spre-anticipate-suntem-deschisi-pentru-o-formula-responsabila-9209605
9209605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.