PDL garanteaza UDMR prezenta vesnica in Parlament contra sprijin pentru Constitutia lui Basescu

Postat la 22 aprilie 2010 7 afişări

Ideile partenerilor de guvernare din PDL si UDMR se bat cap in cap: in timp ce PDL cere parlament uninominal si reducerea numarului de alesi, UDMR nici nu vrea sa auda.

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat pentru Gandul ca formatiunea pe care o conduce se opune Parlamentului unicameral, propus in proiectul de revizuire a Constitutiei adoptat de Guvernul Boc. El a apreciat ca sansele ca aceasta prevedere sa treaca de Comisia parlamentara sunt destul de mici, pentru ca este nevoie de consensul partidelor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/pdl-garanteaza-udmr-prezenta-vesnica-in-parlament-contra-sprijin-pentru-constitutia-lui-basescu-6004191
6004191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.