PDL analizeaza daca exista un conflict real cu Basescu. Care razboi?

Postat la 13 iulie 2010 11 afişări

Liderii PDL nu s-au inghesuit, in sedinta de ieri, sa dea curs cererii presedintelui de revenire la cota veche a TVA si de impozitare a pensiilor mici.

La reuniunea Biroului Permanent National, singurul care a deschis problema conflictului cu Traian Basescu a fost vicepresedintele Ioan Oltean, spun surse din PDL. "Ce e conflictul asta intre palate, asa cum ii zice presa?", l-a intrebat el pe Emil Boc. Sigur pe el, seful Guvernului a explicat ca nu este vorba de asa ceva. "Au fost mai multe puncte de vedere. Am avut niste variante, inclusiv impozitarea pensiilor si cresterea TVA. Nu trebuie sa ne framante pe noi chestiunea asta (conflictul cu Basescu de care vorbeste presa - n.red.). Nu e un razboi. Comunicam in continuare cu presedintele", ar fi raspuns Boc.

N-au fost prea multi doritori sa continue subiectul divergentei de opinii intre Boc si Basescu pe tema impozitarii pensiilor, pentru ca majoritatea membrilor BPN resping, de fapt, ideea presedintelui, pe motiv ca atrage costuri electorale mari si ca exista riscul ca si ea sa fie declarata neconstitutionala, asa cum s-a intamplat cu taierea pensiilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Basescu,
Boc,
TVA,
impozitare,
pensii
/actualitate/politic/pdl-analizeaza-daca-exista-un-conflict-real-cu-basescu-care-razboi-6545076
6545076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.