PD-L isi pastreaza sigla si renunta la cratima

Postat la 22 martie 2010 13 afişări

Partidul Democrat Liberal isi va pastra actualul simbol din cadrul siglei, anume trandafirul, insa va renunta la cratima care desparte termenii democrat si liberal.

Acestea sunt primele decizii luate duminica in cadrul Colegiului Director al partidului, conducerea pedelista urmand sa stabileasca modul de desfasurare a alegerilor si data Conventiei Nationale. Variantele de lucru vizeaza doua metode: fie inceperea scrutinului in cadrul organizatiilor locale si judetene, pentru ca apoi sa fie stabilita conducerea centrala, fie desemnarea, mai intai, a presedintelui, primvicepresedintilor si vicepresedintilor, dupa care sa fie declansate alegerile in teritoriu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
schimbari,
statut,
simbol,
sigla,
Cristian Preda
/actualitate/politic/pd-l-isi-pastreaza-sigla-si-renunta-la-cratima-5765571
5765571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.