Parlamentarul PSD care si-a declarat un contract cu statul de 280 de milioane de euro pe 25 de ani: „Asfaltangiii PDL-ului iau banii astia intr-un an”

Postat la 07 februarie 2011 14 afişări

Parlamentarii si-au dublat afacerile cu statul in 2010, afacerile se "lipesc" de Putere si se "dezlipesc" de Opozitie si doi deputati declara sute de milioane din afaceri cu statul - si acestea sunt doar datele oficiale, asa cum apar ele intr-o inedita statistica a declaratiilor de interese.

Aceste rezultate au fost obtinute prin insumarea sumelor trecute de parlamentari in declaratiile de interese completate in ultimul trimestru al anului trecut. Este prima data cand declaratiile de interese trebuie sa contina prevederi explicite referitoare la contractele incheiate , in ultimii ani, de firmele la care parlamentarii si alte persoane publice sunt actionari/asociati. Conform acestor documente publicate pe site-urile celor doua camere parlamentare, doi deputati au perfectat contracte a caror valoare o depaseste, cu mult, pe cea din declaratiile tuturor celorlalti 468 de parlamentari, la un loc. Este vorba de Eduard Stelian Martin (PSD) si Mihai Lupu (PNL). Cei doi se considera onesti, transparenti, sustinand ca lucrurile ar arata cu totul altfel daca si colegii lor ar fi asemenea si nu si-ar ascunde afacerile - fie "uitand" sa le treaca in declaratii, fie folosindu-se de rude, pe post de paravan.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
afaceri,
politicieni,
PSD,
PDL,
contracte
/actualitate/politic/parlamentarul-psd-care-si-a-declarat-un-contract-cu-statul-de-280-de-milioane-de-euro-pe-25-de-ani-asfaltangiii-pdl-ului-iau-banii-astia-intr-un-an-7957576
7957576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.