Oprescu, Sarbu si Severin intra in barca lui Mitrea

Postat la 22 ianuarie 2010 16 afişări

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, ca PSD ar trebui sa se redefineasca ideologic pentru a recupera electoratul activ, mesajele contradictorii din ultimii ani ducand la diminuarea bazei de simpatizanti.

Europarlamentarul PSD Adrian Severin s-a declarat onorat, vineri, de faptul ca Miron Mitrea l-a nominalizat in echipa cu care ar dori sa lucreze daca va fi ales presedinte al partidului, el afirmand ca pledeaza pentru schimbare la nivelul actualei conduceri a PSD, si nu pentru continuitate, scrie Mediafax.

Fostul lider social-democrat Octav Cozmanca a transmis, vineri, o scrisoare conducerii PSD, in care arata ca partidul se indreapta spre un dezastru total, iar "grupul Geoana" l-a dus de la pozitia de lider la un partid de mana a doua si cere celor vinovati de situatie sa demisioneze.

Potrivit Gandul, scrisoarea lui Cozmanca este adresata Comitetului Executiv National al PSD, presedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu si presedintelui CN al PSD, Adrian Nastase.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
Mitrea,
Cozmanca,
alegeri,
congres,
Severin
/actualitate/politic/oprescu-sarbu-si-severin-intra-in-barca-lui-mitrea-5407251
5407251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.