Noua pentru PSD

Postat la 19 februarie 2010 9 afişări

Andrei Alexandru, Dorela Alistar (Bucuresti), Ioan Domonco (Dorohoi), Cristian Diaconescu, Victor Moraru (primarul orasului Amara, judeţul Ialomita), Mircea Geoana, Victor Ponta, Miron Mitrea si Radu Mazare se vor confrunta sambata pentru functiile de conducere in partid.

Congresul extraordinar al partidului va avea loc pe 20 februarie, incepand cu ora 10, si va avea pe ordinea de zi analiza actiunilor politice de la ultimul Congres, modificarea Statutului si alegerea conducerii. Congresul PSD va fi compus din membrii Consiliului National si delegati alesi la Conferintele extraordinare, precum si din 200 de invitati - personalitati, membri PES, ambasadori, membri ai corpului diplomatic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
alegeri,
Mitrea,
Geoana,
Ponta,
Diaconescu
/actualitate/politic/noua-pentru-psd-5561920
5561920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.