Negocieri putere-opozitie in Parlament: Noi cedam, voi ce dati?

Postat la 06 februarie 2011 8 afişări

Opozitia formata din PSD si PNL pare sa fi acceptat saptamana trecuta sa cedeze actualei majoritati de guvernare si votul decisiv in Biroul Permanent al Senatului, dupa ce la Camera Deputatilor o inversare similara de roluri se petrecuse inca de anul trecut.

Negocierile pentru configuratia finala a Biroului Permanent vor fi reluate in aceasta saptamana, in discutie fiind insasi functia de presedinte a lui Mircea Geoana, pe care PDL il acuza de lipsa de sustinere intrucat, formal, grupul PSD-PC care l-a propus in functie s-a desfiintat, conservatorii fiind acum in alianta cu liberalii.

"Cucerirea" Biroului Permanent este cruciala pentru promovarea pe ordinea de zi a acelor proiecte de legi si hotarari pe care puterea avea majoritatea sa le adopte in plen, dar pe care opozitia le amana sine die cu ajutorul majoritatii din Biroul Permanent.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/negocieri-putere-opozitie-in-parlament-noi-cedam-voi-ce-dati-7954935
7954935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.