Negocierea cu Basescu: cum si-au vandut maghiarii ramanerea in coalitia cu PDL

Postat la 05 noiembrie 2010 8 afişări

Doua discutii, aparent fara iesire, si o coalitie de guvernare pe butuci. Asa ar putea fi radiografiate intalnirile la ceas de noapte si dis-de-dimineata de la Palatul Victoria, in cursul carora presedintele Basescu a cautat bula de oxigen pentru putere.

Surse din UDMR sustin ca intalnirea cu Emil Boc si Marko Bela a fost solicitata de presedintele Traian Basescu. Discutiile ar fi trebuit purtate initial la Palatul Cotroceni, dar pana la urma seful statului a ales sa vina la sediul Guvernului. Conform unor surse politice, oferta premierului si a sefului statului pentru ca UDMR sa nu paraseasca guvernarea a constat in bani pentru bugetele judetelor cu populatie preponderent maghiara. Intre timp, ar urma sa se rezolve si problema Legii Educatiei, insa surse de la varful Uniunii ne-au precizat ca liderii UDMR sunt constienti ca actul normativ nu va putea trece niciodata de Senat in forma agreata de ei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
negocieri,
coalitie,
Basescu,
PDL,
UDMR
/actualitate/politic/negocierea-cu-basescu-cum-si-au-vandut-maghiarii-ramanerea-in-coalitia-cu-pdl-7692839
7692839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.