Nastase: Basescu vrea sa scape de Boc

Postat la 08 aprilie 2010 9 afişări

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, sustine, intr-o postare pe blog, ca anuntul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, privind urgentarea adoptarii Legii lustratiei arata ca Traian Basescu "vrea sa scape" de Emil Boc.

Nastase mentioneaza ca Roberta Anastase a promis public, nu de mult timp, ca Legea lustratiei ar urma sa fie aprobata foarte rapid de Parlament si ca el va trece peste "ridicolul situatiei de a veni acum cu o astfel de propunere, dupa ce 20 de ani nu ai spus nimic despre ea".

Adrian Nastase adauga insa ca nu poate sa nu se mire de faptul ca o astfel de lege l-ar pune in postura de "lustrabil-sef" pe nimeni altul decat pe Emil Boc, "presedintele de pe hartie al PDL si premierul de hartie al Guvernului Romaniei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Nastase,
Boc,
Basescu
/actualitate/politic/nastase-basescu-vrea-sa-scape-de-boc-5838351
5838351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.