Misterele donatiilor anticriza ale demnitarilor. Locul 1 - Stafie, Basescu nu mai apare pe lista

Postat la 11 august 2010 13 afişări

De ce doneaza directorii din teritoriu? "Am respectat dispozitia aceea…" Exista un ordin scris? "Sa zicem ca ni s-a sugerat"

Cursa pentru donatii destinate ajutarii bugetului statului continua. Dupa ce a dat to-nul donatiilor, fiind prima persoana care si-a virat salariul pe luna mai, in valoare de 6.702 lei, in contul de la Trezorerie, numele presedintelui Traian Basescu nu se mai regaseste pe lista donatorilor la bugetul statului pe luna iulie.

"Poate nu a vrut sa isi dezvaluie identitatea", isi da cu parerea secretarul de stat din Finante, Gheorghe Gherghina. Ministerul Finantelor a dat publicitatii marti sumele precum si lista persoanelor care au facut donatii in contul deschis la Trezorerie si au fost de acord cu dezvaluirea identitatii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
donatii,
criza,
Basescu,
Stafie
/actualitate/politic/misterele-donatiilor-anticriza-ale-demnitarilor-locul-1-stafie-basescu-nu-mai-apare-pe-lista-6844010
6844010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.