Mazare: Cand o sa ma vedeti imbracat militar cu bereta rosie, inseamna ca voi candida

Postat la 04 februarie 2010 204 afişări

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi, inaintea CN al PSD, ca nu s-a decis inca daca va candida la sefia partidului, anuntand ca se va stii acest lucru atunci cand va aparea la tribuna imbracat militar cu bereta rosie si va avea in spatele sau patru soldati, barbati sau femei.

"Nu ma pot gandi in liniste in Brazilia, sus pe car, acolo cand defilez o ora jumatate . Am tot timpul sa ma gandesc. Dar nu mai veniti la mine. Cand o sa ma vedeti militar si cu bereta rosie, si cu patru soldati-soldate in spate, la tribuna, inseamna ca voi candida, deocamdata nu sunt militar. (...) N-am bereta rosie pentru ca nu m-am hotarat inca", a sustinut Radu Mazare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/mazare-cand-o-sa-ma-vedeti-imbracat-militar-cu-bereta-rosie-inseamna-ca-voi-candida-5474325
5474325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.