Lupta pe fata intre taberele din PDL. „Blaga va candida nu impotriva lui Boc, ci a lui Basescu”

Postat la 03 februarie 2011 12 afişări

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga isi pregateste terenul pentru candidatura la sefia PDL. Conform unor surse din partid, Blaga ar urma sa anunte daca va candida dupa Colegiul Director programat pe 19 februarie, fostul ministru fiind, in acest moment, hotarat sa participe la cursa pentru functia cea mai inalta din partid.

"Totul se joaca acum in PDL si se joaca dur. Daca Blaga va candida, va candida nu impotriva lui Boc, ci a lui Basescu", a descris situatia un vicepresedinte pedelist pentru gandul. Blaga isi anuntase voalat intentia de a candida inca din octombrie anul trecut, intr-un interviu pentru gandul. "Daca lucrurile vor evolua spre o tensionare a relatiilor din partid, voi candida", spunea atunci fostul ministru de Interne. Dupa inlaturarea sa de la sefia MAI in urma disputelor cu presedintele Traian Basescu pe tema mitingului politistilor, Blaga si-a pregatit cu grija candidatura din postura de secretar general al partidului, de unde a avut timp sa discute pe indelete cu sefii de organizatii si sa incerce sa-i atraga de partea sa.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Blaga,
partid,
candidatura
/actualitate/politic/lupta-pe-fata-intre-taberele-din-pdl-blaga-va-candida-nu-impotriva-lui-boc-ci-a-lui-basescu-7945251
7945251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.