La referendum, monser, ne cheama Oprescu

Autor: Mihai Mitrica Postat la 02 aprilie 2011 6 afişări

Primarul general Sorin Oprescu a anuntat ca referendumul initiat de PNL si PC pentru mentinerea primariilor de sector ar putea fi organizat in Bucuresti la sfarsitul lunii mai.

Oprescu ar fi discutat tema referendumului initiat de Cristian Popescu si Andrei Chiliman si cu liderii PSD si PNL, Victor Ponta, respectiv Crin Antonescu, dar "in treacat". Cei doi lideri si-au anuntat si ei sustinerea pentru mentinerea actualului sistem administrativ in Bucuresti.

PDL a lansat in dezbatere, la inceputul lunii februarie, un proiect de Lege a Capitalei, care prevede ca functia de primar de sector sa fie desfiintata si cei sase primari de sector sa devina viceprimari, desemnati din randul a 55 de consilieri alesi uninominal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Bucuresti,
primarie,
Oprescu,
referendum,
PSD,
PNL
/actualitate/politic/la-referendum-monser-ne-cheama-oprescu-8122668
8122668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.