Iranul nu se lasa

Postat la 24 mai 2010 16 afişări

Iranul va continua programul nuclear in pofida amenintarii cu noi sanctiuni ale ONU, a anuntat ministrul iranian de externe, Manouchehr Mottaki, chiar in timp ce Consiliul de Securitate dezbatea propunerea Statelor Unite referitoare la o noua rezolutie impotriva Iranului.

Membrii cu drept de veto din Consiliul de Securitate al ONU - SUA, Marea Britanie, Franta, China si Rusia - au convenit un nou proiect de rezolutie, deoarece Teheranul nu s-a conformat solicitarilor de transparenta ale Agentiei pentru Energie Atomica.

Printre prevederile proiectului se numara extinderea actualului embargou pe armament prin includerea mai multor tipuri de arme, introducerea unei interdictii asupra operatiunilor bancare iraniene din strainatate si inspectarea navelor iraniene de catre experti internationali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Iran,
program nuclear,
sanctiuni
/actualitate/politic/iranul-nu-se-lasa-6160934
6160934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.