Incredibila poveste a celor doi senatori PDL care au votat invers: „E idiot, dar se intampla...”

Postat la 17 iunie 2010 11 afişări

PDL va hotari abia luni soarta celor care au votat motiunea. Sunt doi senatori care au votat invers, din greseala: e posibil ca ei sa fie, totusi, sanctionati.

Alaturi de cei care au votat, constient, in favoarea motiunii s-au aflat, marti, si doi senatori PDL - Petru Filip si Badea Viorel Riceard -, care, derutati de mersul evenimentelor, au incurcat borcanele si au votat impotriva propriei vointe. Initial, despre acestia a vorbit ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, fara insa a-i nominaliza. "Am vazut vreo trei colegi care au gresit, chiar au gresit... Isi smulgeau parul din cap pentru ca au gresit, cu bilele, de emotie", a povestit Berceanu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
motiune,
vot,
parlamentari,
reactii,
Berceanu
/actualitate/politic/incredibila-poveste-a-celor-doi-senatori-pdl-care-au-votat-invers-e-idiot-dar-se-intampla-6426072
6426072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.