Ialomitianu si Vreme sunt cei mai bogati dintre noii ministri, iar Boagiu are cele mai mari datorii

Postat la 04 septembrie 2010 13 afişări

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, si cel al Comunicatiilor, Valerian Vreme, detin cele mai multe terenuri intravilane, apartamente si case, comparativ cu ceilalti membri ai Guvernului nou numiti, iar ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, este cel mai indatorat, dar pe termen lung.

Gheorghe Ialomitianu are sase terenuri intravilane, in suprafata totala de 5.978 metri patrati, un apartament si doua case, in orasul Brasov si judetul Brasov, conform declaratiei de avere depuse la 14 iunie, in care se specifica faptul ca bunurile imobiliare enumerate au fost mostenite de sotia acestuia, au fost castigate in instanta sau au fost cumparate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
remaniere,
ministri,
averi,
Boagiu,
Ialomitianu,
Vreme
/actualitate/politic/ialomitianu-si-vreme-sunt-cei-mai-bogati-dintre-noii-ministri-iar-boagiu-are-cele-mai-mari-datorii-7109928
7109928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.