Huiduit permanent in timpul discursului din Parlament, Boc acuza opozitia de ipocrizie

Postat la 15 iunie 2010 10 afişări

Premierul Emil Boc i-a acuzat de ipocrizie pe parlamentarii opozitiei care au inceput sa vocifereze inca de la inceputul discursului sau privind motiunea de cenzura, afirmand ca acestia "se agata cu dintii" de pensiile de lux eliminate de Guvern prin angajarea raspunderii.

Inca de la primele cuvinte rostite de la tribuna Parlamentului de seful Guvernului, parlamentarii opozitiei au inceput sa vocifereze, sa fluiere si sa strige "Hotii", incercand astfel sa intrerupa discursul premierului.

Unii dintre parlamentarii opozitiei i-au adresat premierului si cuvinte ca "Handicapatule", "Mars de aici", "Sa va fie rusine".

Vociferarile parlamentarilor au fost insotite si de fluieraturile celor aproximativ 300 de sindicalisti care asista la sedinta Parlamentului, care i-au strigat sa demisioneze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
motiune,
Emil Boc,
discurs
/actualitate/politic/huiduit-permanent-in-timpul-discursului-din-parlament-boc-acuza-opozitia-de-ipocrizie-6421989
6421989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.